Sälens by, Sälen

Viken 163

Besiktigad
  • 5 rum
  • 72 + 72 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 890 000 kr

Naturnära och centralt i Sälen - Viken 163!

Välkommen till detta charmiga hus intill Västerdalälven i Sälens by! Perfekt beläget för både åretrunt- och fritidsboende. Här har du den bästa mixen av att vara närmare naturen samtidigt som du har Sälens by och fjället på ett bekvämt avstånd.

Med sina 144 m² i uppvärmd yta finns här gott om utrymme för att skapa ditt drömhem, sätta din personliga prägel och skapa en trivsam atmosfär.
På entréplan finns ett ljust och öppet vardagsrum med murad öppen spis med insats och en rogivande utsikt mot älven, två stycken sovrum varav det ena har utgång till balkong i sydväst läge, samt kök med matplats och till sist ett helkaklat badrum.
Nere på källarplanet finns ett rum med möjlighet att inreda som gym eller liknande, badrum, tvättrum, förråd och garage. Här finns yta för att utöka antalet bäddar om man vill.

Tomtarean på hela 2446 m² ger dig gott om utrymme att njuta av den vackra naturen som omger dig. Här kan du koppla av på altanen och andas in den friska luften eller varför inte plantera din egen trädgård? Älven nedanför lockar till både fiske och bad.

Som vi nämnt tidigare så är läget oslagbart med närhet till både byn, naturen och fjället. Lindvallen som närmsta skidanläggning ligger bara 5 km uppför fjällvägen. Sälens by ligger en kort promenad bort. Här hittar du allt från förskola, låg- och mellanstadieskola, idrottshall med gym, lekplats, restauranger, butiker, matbutiker till vårdcentral och apotek bland annat. Till Vasaloppsstarten i Berga by är det bara 6 km, Kläppen Ski Resort med Sälens enda gondol ligger 14 km söderut. Vill man använda sig av flyget så är det 30 km till Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport

Kort sagt, det här är en perfekt investering för dig som söker en naturnära tillvaro med närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem!

Vill du veta mer redan nu är du varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information!

Boka visning

  • Visning med obligatorisk föranmälan. Kontakta ansvarig mäklare för anmälan och visningstid.
    För mer information, varmt välkomna att kontakta oss!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sälens by, Sälen

Viken 163

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.