Sälens by, Sälen

Rundvägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Suterrängvilla i hörntomt med garage och mysig gårdsbild!

I populärt villaområde i Sälens by saluförs nu Rundvägen 5! Detta trevliga suterränghus erbjuder bland annat ca 150kvm boyta, två varmgarage och fantastisk utsikt mot fjället från allrummet, köket och husets balkong. Dessutom är du här belägen högst upp på området i en hörntomt med skog/natur intill gränsen i nordost. Gårdsbilden är gjord med varsam hand och har asfalterade uppfarter samt naturtomt + gräsmatta i övrigt.

Vattenburen golvvärme från bergvärme i båda planen finns och ett generöst antal förråd/klädkammare/garderober på insidan. Sovrum och badrum är fördelade mellan våningarna och på entréplanet finns potentialen för en mycket öppen och trevlig planlösning som bjuder in till umgänge och gemenskap. Ljusinsläppen är goda och balkongen blir de varmare dagarna på året som ett förlängt rum till kök och allrum!

Här bor du nära natur och byns faciliteter samtidigt som du bara är 10 minuters bilväg från Skandinaviens största skidort!

MISSA INTE, FÖRINSPELAD VIDEOVISNING MED RONJA

Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information och bokad visning - varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna och ansvarig mäklare Ronja Renheim!

Mer om mäklarna