Köarskär, Sälen

Traststigen 4

Såld
  • 6 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Två timmerhus med potential i ett otroligt läge på Köarskärsområdet!

Med sin fantastiska utsikt och lugna läge finner du Traststigen 4.
Två stycken fristående hus byggda i handbilat timmer ger detta objekt stora möjligheter till att bli just den fjälldröm som du önskar.

I angränsning till Gammelgårdsområdet ligger Traststigen 4, med två separata bostäder finner man här en huvudbyggnad och en större "gäststuga". Huvudbyggnaden om ca: 60 kvm är fördelad på en väl tilltagen hall, storstuga med öppenspis och dörr ut till altan i sydväst-läge. Två stycken sovrum varav det ena större med plats för dubbelsäng. Kök med matplats samt ett nyrenoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme.

Gäststugan om ca: 40 kvm är fördelad på storstuga med utgång till altan, kök, två stycken sovrum samt även här ett nyrenoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme.

Från Traststigen är det ca 8 minuters bilväg till Gustavstorget & Sälfjällstorget med skidliftar, butiker, nattliv och restauranger. 10 minuters bilväg till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. 12 minuters bilväg till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Samtidigt har du inom ramen av 4 km också Högfjällets skidanläggning med både alpint och längdskidåkning samt det anrika Högfjällshotellet med restauranger, nattklubb, butiker och livs.

Kontakta mäklare vid intresse!

Mer om mäklarna