Gubbmyren, Lindvallen, Sälen

Gubbmyrvägen 24

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Villa

Mysig och välplanerad stuga på Gubbmyren, Lindvallen!

På Gubbmyrvägen 24 möts du av lugnet. Här har man smakfullt låtit inreda och renovera huset och tagit tillvara på timmerhusets charm. Kapprummet direkt till vänster i hallen gör att man praktiskt och enkelt kan få undan kläder, skor och annan utrustning, vidare in finns storstugan som angränsar till köket. Här umgås man tillsammans, antingen vid brasan i den murade öppna spisen eller vid köksön. Från köket kliver man ut på den kringbyggda altanen, här njuter du med kaffekoppen och den milsvida utsikten över vår vackra dalgång.
De två sovrummen är idag ett master bedroom och ett barnrum. Här finns också utrymme på loftet för ytterligare sängplatser. Innanför badrummet har man låtit bygga en liten tvättstuga - allt är väl planerat.

Trevliga och lugna Gubbmyren är ett populärt stugområde där många uppskattar närheten till Lindvallen. Här finns välpreparerade längdspår, skoterled och även en gångväg till Sälfjällstorget som ligger som ett vackert upplyst vinterparadis i nederkanten av de alpina skidbackarna och bland prisade restauranger.
Det är ca 3 kilometer in till Experiumtorget där skidåkning både på längden och tvären erbjuds samt ett ännu större utbud av butiker, nöjen, äventyrsbad med mera. Med Skid - & Badbussen tar du dig vintertid via ditt skipass mellan Lindvallen-Hundfjället.

Under barmarksperioden finns fina vandrings- och cykelleder i området med anslutning till resten av fjällets fantastiska utbud av leder. På Lindvallen hittar ni under sommarsäsongen bikepark, padelbanor, mini-golf, klätterpark, rodel, sommar-skidåkning samt trevliga butiker och restauranger.

För visning och mer information, kontakta oss på SkandiaMäklarna, Sälen

Mer om mäklarna