Sälen

Röen 328

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Enplansvilla med garage 2km norr om Sälens by!

Med vita knutar, tegeltak och flera förvaringsmöjligheter intill huset saluförs nu Röen 328 precis norr om Sälens by! Härifrån är det bara 2km in till faciliteter såsom skola, butiker, matvaruaffärer, vårdcentral med mera.

Detta är perfekt för dig som söker något inflyttningsklart nära Sälen men med fortsatt utvecklingspotential både utvändigt och invändigt. Huset är byggd 1981 och har 100kvm uppvärmd yta + garage. Vattenburen uppvärmning från bergvärme finns och mekanisk till- och frånluftsventilation. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga/groventré/förråd i egen del av huset. Storstugan är generös till ytan och köket renoverat 2010 har praktisk köksö och utgång till altanen som du även når från allrummet. Uteplatsen ligger i sydväst-läge och mellan träden ser man fjället och Lindvallens pister som slingrar sig ner från toppen. Allrummet är stort nog för både matplats samt soffhörna och tack vare att man öppnat upp till köket är hela denna delen av huset i öppen planlösning.

På gården finns förråd och carport i separat byggnad och sammanhängande med huset även garage med port.

Vill man ta sig till fots eller med cykel in till Sälens by går den gamla banvallen precis nedanför huset, smidigt och praktiskt gångstråk!
Tillträde enligt överenskommelse.

För visning och mer information kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

Mer om mäklarna