Rörbäcksnäs, Sälen

Rörbäcksnäs 306

REDO™
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Övrigt
Högstbjudande 2 450 000 kr

Gård med två boningshus intill badplats i naturmeckat Rörbäcksnäs, Sälen

Nu förbereds en försäljning av en mindre, mysig gård med två separata boningshus!

Vi har tidigare beskrivit Rörbäcksnäs som den lilla byn med stort hjärta och inom kort kommer denna fastighet med 2 285kvm tomt till salu. Här bor du precis mellan Hundfjället i Sälen och Trysil i Norge med möjlighet att hyra ut det ena huset och nyttja det andra själv, alternativt erbjuda släkt och vänner ett fantastiskt gästhus när de kommer. Närheten till skidanläggningarna på både svenska och norska sidan gör att du har stort utbud av nöjen att välja på. Dessutom så är längdskidåkningen på orten mycket omtyckt, här finns elljusspår och andra fina turer genom vackert skogslandskap likväl för skidåkning som för snöskoteråkning.

Gården ligger utan insyn på egen väg med knappa 200m gångväg till badplatsen när ett svalkande dopp årets varmare månader önskas. Dessutom så har Rörbäcksnäs satts på kartan av cyklister och MTB-entusiaster under en längre tid med fantastisk stig- och ledcykling. Här finns något för alla cyklister!

Det större huset erbjuder kök, allrum med öppen spis, badrum med WC, dusch och bastu. Det stora sovrummet rymmer så som möbleringen ser ut idag en dubbelsäng, en platsbyggd våningssäng samt garderober. Utöver detta finns ytterligare två bäddar i våningssäng i förrummet till sovrummet. Totalt 8 bäddar.

Gästhuset på gården har ett sovrum, rymligt allrum med platsbyggd våningssäng, kök och badrum med dusch. Totalt 4 bäddar. Två helt separata hus alltså men båda färdiga för inflytt omgående! Totalt har husen i snitt utöver ägarens egna användande inbringat cirka 102 000kr/år i hyresintäkter netto.

I Rörbäcksnäs finns livsmedelsbutik, förskola och låg- och mellanstadieskola. Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport ligger knappt 10 minuter bort med bil. Till Hundfjället tar det ca 5 minuter och till Sälens by/Lindvallen ca 25 minuter. För mer information, besök: https://www.rorbacksnas.se/

Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och Förhandsvisning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rörbäcksnäs, Sälen

Rörbäcksnäs 306

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.