Rörbäcksnäs, Sälen, Rörbäcksnäs

Renlavsstigen 7

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Villa

Nybyggt hus i Rörbäcksnäs med modern planlösning och stor tomt med oändlig potential!

Välkommen till Renlavsstigen - en plats för lugn, harmoni och umgänge. Här är huset som kommer ge balsam för själen i generationer framöver. Perfekt för dig som som uppskattar lugnet och naturen men ändå vill ha närheten till både Sälens och Trysils utbud av skidåkning, restauranger och nöjen.

Huset är nybyggt med massiva trägolv, genomgående högt i tak, generösa badrum och en storstuga med öppna ytor och gott om möjligheter till umgänge. Totalt finns 3 sovrum där samtliga har utrymme för garderober/förvaring och dubbelsängar. Gäster eller barn kan samsas bland övervåningens bäddar och på entréplanet kan man förslagsvis ha master bedroom. Båda badrummen är helkaklade varav det ena har både dubbla duschar och handfat samt en trevlig bastu med plats för 5-10 personer. I det andra badrummet finns plats och möjlighet att installera tvätt- & torkmaskin samt torkskåp. Altanen som är byggd i sydväst-läge ger sol från förmiddag till sen kväll och runt hela huset har du fortsatt trädäck både för tillgänglighetens skull samt som det ger en charmig inramning. Väl ute på gården finns en carport med plats för ca 2 bilar och ett förråd i bakre delen. Utöver detta finns också en början till skotergarage/kallförråd. Totalt är tomten hela 2 700 m² stor och just dessa tomter har en fantastisk byggrätt då du både får bygga 150kvm bostadshus + 150kvm komplements hus (se mer information om byggrätt under ''VISA INFO'').

Rörbäcksnäs är den lilla byn med stort hjärta som ligger precis mellan Hundfjället och Trysil i Norge. Närheten till skidanläggningarna på både den svenska och norska sidan gör att du har mycket att välja på. Längdskidåkningen är mycket omtyckt, här finns elljusspår och andra fina turer igenom vackert skogslandskap. Gillar du att cykla mountainbike kanske du har hört talas om denna by som sägs ha Sveriges kanske bästa MTB-leder, här finns något för alla cyklister! I Rörbäcksnäs finns livsmedelsbutik, förskola och lågstadieskola. Från Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport till Renlavsstigen tar det endast 5 minuter med bil. Till Hundfjället är det ca 7 minuter med bil och till Sälens by/Lindvallen ca 25 minuter. För mer information, besök: https://www.rorbacksnas.se/

Hus och carport är i det närmaste färdigställda. Interimistiskt slutbesked har meddelats.

Visas på förfrågan, varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

Mer om mäklarna