Ringarum, Ringarum

Tolsum Lilla Karlsten 1

Såld
  • 3 rum
  • 100 kvm
  • Villa

"Upptäck harmonin i Tolsum Lilla Karlsten 1"

Välkommen till detta charmiga torp, en perfekt blandning av tradition och modernitet, där livet flyter i takt med naturens pulsslag. Tolsum Lilla Karlsten 1 bjuder in dig till ett hem som kan omfamna dig året runt - en plats där varje dag är fylld med fridfullhet och möjligheter.

Detta tillbyggda torp är inte bara en plats för avkoppling, utan ett hem att skapa minnen i - oavsett om du väljer att bo här permanent eller njuta av det som en härlig reträtt från stadens brus. Utrustat med vattenburen värme via en effektiv bergvärmepump och en mysig öppen spis med kassett, kommer du att omfamnas av värme och komfort under alla årstider.

Storleken på tomten är generös och öppnar upp möjligheten att njuta av solens strålar under varje timme på dygnet. Här är utrymme för trädgårdslek, skapande av gröna oaser och underbara utomhusaktiviteter.

Omge dig med naturens gåvor då du bor i detta fridfulla område. En kort promenad tar dig till sjön Ken, en naturlig plats som bjuder in till bad och vattenäventyr.

Låt Tolsum Lilla Karlsten 1 bli din väg till ett liv där tiden går långsammare och där varje dag fylls med naturens vackra gåvor.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna