Rejmyre, Rejmyre

Sandåkravägen 23

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

''1,5-PLANSVILLA MED GARAGE PÅ HÖRNTOMT I LUGNA REJMYRE''

Varmt välkomna till Sandåkravägen 23 och denna tilltalande 1,5-plansvilla med tillhörande garage på attraktiv hörntomt gränsade mot skog och ängsmark!

Här möts du av ett välskött hus med en rymlig och välplanerad planlösning om 135 kvm fördelat över fem rum och kök. Insidan erbjuder tre trivsamma sovrum, ett stort helkaklat badrum med både dusch, badkar och bastu, ett arbetsvänligt kök med förvaring på båda sidor och ett inbjudande vardagsrum där vi finner en öppen spis med kassett samt utgång till altan under tak på baksidan. Här finns även ett stämningsfullt sällskapsrum på övre plan, som man även kan göra om till ett master bedroom, klädkammare samt gäst wc.

Utsidan erbjuder en lättskött tomt med många härliga soltimmar och flera fina planteringar, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar, flera körsbärsträd men även fina sittplatser och en altan på baksidan i er alldeles egna oas. På tomten finns även ett rymligt vidbyggt garage med goda förvaringsmöjligheter och redskapsbod vid sidan av.

Med skogen som närmsta granne kommer du att bo i ett mycket familjevänligt och lugnt område. På kort avstånd finns förskola, skola och matbutik. Bussförbindelser med kommunikationer till Norrköping såväl som Finspång.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer informations samt visning.

Mer om mäklarna