Sköllersta, Pålsboda

Örnvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Familjevilla med toppenläge i Pålsboda

Varmt välkomna till Örnvägen 10 i familjekära Pålsboda!

Här finns rum för hela familjen på väldisponerade 151 kvm där du bor mysig, lugnt och tryggt i detta härliga område. Genom hallen välkomnas vi in i bostaden med gott om stilren förvaringsmöjlighet i platsbyggda garderober. Ett badrum med badkar, wc och tvättställ. Entréplan är rymligt med generösa sällskapsytor. Ett mysigt vardagsrum komplett med en stor täljstenskamin för att hålla värmen under vinterdagarna. Praktiskt intilliggande yta för matrum med utgång till uteplatsen och den insynsskyddade tomten. Tryggt omgivet av staket kan du här låta småbarnen och fyrbenta familjemedlemmar leka av sig i trädgården. Under sommarhalvåret kan du enkelt odla dina egna grönsaker i pallkragarna med ett fördelaktigt söderläge. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och rikligt med bänkytor för matlagning, samtidigt som det erbjuder tillräckligt med plats för ett matbord. Två av bostadens sovrum i god storlek är belägna på entréplan. I anslutning till köket finns också en praktisk tvättstuga med en groventré för extra bekvämlighet.

Övre plan erbjuder ett stort allrum som idag nyttjas som sovrum och tv-hörna. Här finnes även ett helkaklat badrum med dusch, förråd och stort sovrum med tillhörande förvaringsytor. Balkongen i varmt söderläge kan många mysiga stunder spenderas i ljumna sommarkvällar med kvällskaffet i handen samtidigt som solen går ner över trädgård och angränsande grönområde. Parkera enkelt bilen i garaget med tillhörande förrådsdel. Som uppvärmningssystem har fastigheten en tjälstenskamin, luftvärmepump från 2022 och direktverkande el.

I Pålsboda finns både förskola och en skola ända upp till årskurs 9. Barnen har en betryggande väg till skolan utan att behöva korsa biltrafik eller andra riskfyllda områden. Denna charmiga by med enastående natur och ett brett utbud av aktiviteter. Fiska, fågelskåda, vandra eller cykla i den storslagna naturen som omger bygden. Närliggande Kumla och Hallsberg erbjuder badhus för den som vill njuta av simning och avkoppling. I bygden finns även ett varierat utbud av restauranger, mysiga caféer och butiker, tillsammans med praktiska faciliteter som affär, bageri, gym och vårdcentral. Tack vare närheten till Sköllersta, Kumla och Hallsberg kan du snabbt ta dig dit med bil. Den nya bilvägen möjliggör en smidig och enkel resa in till Örebro.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna