Oxie kyrkby, Oxie

Rosentorpsvägen 56

REDO™
  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 595 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exklusiv enplansvilla!

Detta imponerande stenhus, uppfört 2018 är en pärla av modern arkitektur och energieffektivitet. Med betyget B enligt energideklarationen är det en investering i ett hem med låga driftkostnader och minimal påverkan på miljön. Exteriört är huset inbäddat i en underbar trädgårdsmiljö med fruktträd och grön gräsmatta och välkomnar dig med stenlagda uppfarter som ger plats åt upp till fyra bilar samt ett garage för ytterligare en, perfekt för familj och gäster. De stenlagda uteplatserna och det stora trädäcket erbjuder möjligheter för utomhusmiddagar och avkoppling. Trädäcket nås från vardagsrummet genom ett stort skjutglasparti från exklusiva Hajom. Partiet ger fin utsikt ut över den omgivande naturen och den populära pulkabacken, "Granabacken" vilket gör vintertiden till en fest för både barn och vuxna.
Interiört utstrålar huset en känsla av väl genomtänkt design och omsorg för detaljer. Materialvalen och utförandet är av högsta kvalitet.
Vattenburen golvvärme sträcker sig genom hela huset och den drivs av en modern frånluftsvärmepump med återvinning. Detta ger en behaglig och energieffektiv uppvärmning året runt. Husets öppna planlösningar skapar en känsla av rymd och samhörighet i hela hemmet men framförallt i vardagsrummet och köket. Det stora skjutbara glaspartiet ger en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusliv och detta i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör huset både ljust och välkomnande.
Köket är utrustat med toppmoderna apparater, elegant design samt en ö-del som gör matlagningen till en nöje. Övriga bekvämligheter inkluderar rymliga sovrum, stilfulla badrum och ett elegant kontor. Sovrum 3 erbjuder dessutom stora förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob samt helkaklat badrum en suite!
Det här är inte bara ett hus, det är en välbyggd villa som harmonierar med omgivningen och tar hand om både dina komfort- och energieffektivitetsbehov. Om du letar efter ett hem som går utöver det vanliga med sin perfektion i utförandet och sin moderna samt miljövänliga teknologi är detta huset för dig.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Oxie kyrkby, Oxie

Rosentorpsvägen 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.