Stjärnholm - Lastudden, Oxelösund

Kalkugnsstigen 2

  • 7 rum
  • 78 + 80 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

Unikt och enskilt läge precis vid Östersjön

Kalkugnsstigen 2 erbjuder ett privat läge precis vid Östersjöns strand. Här finns alla bekvämligheter för den som vill ha ett lyxigt åretruntboende eller ett helt magiskt sommarställe. Här finns pool, spa-bad, bastu, 2 separata boningshus och en helt oslagbar utsikt!
Varmt välkommen!

Med ett magiskt läge precis vid Östersjön finns den här ljuvliga fastigheten med två separata boningshus, pool, poolhus, glasveranda och relax-hus. Tomten erbjuder allt som kan önskas av ett havsnära läge, brygga med tillhörande altandäck för en fika vid havet, ett isolerat lusthus för middagar med havsutsikt när kylan kryper på, ett poolområde med trädäck, poolhus, en egen relax-stuga med spabad samt en glasveranda med plats för många gäster på den årliga kräftskivan!
Huvudbyggnaden välkomnar oss in via en trevlig glasveranda med utsikt över vattnet, vidare finns kök med matplats, rymligt vardagsrum, hemmakontor, klädkammare och ett sovrum. Det finns även ett badrum med dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin.
I det andra boningshuset finns tre rymliga sovrum, ett trevligt vardagsrum, badrum, bastu och kök.
Utöver husen finns ett flertal förråd och uthus för förvaring.
Det här är en fastighet som behöver upplevas och besökas, varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information eller visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stjärnholm - Lastudden, Oxelösund

Kalkugnsstigen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.