Oxelösund, Oxelösund

Blåbärsvägen 14

Såld
  • 7 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Villa på 162kvm fördelat i 4 halvplan på återvändsgata!

Välkommen till ditt framtida drömhem! Detta fantastiska tvåplans hus med halvsuterräng och källarvåning erbjuder dig väl tilltagna ytor för både sociala tillställningar och en lugn stund med familjen. En rymlig tomt som öppnar upp för en lugn kaffe i solen så väl som odlingsmöjligheter.

Välkommen till detta välplanerade hus med unik planlösning som ligger beläget på en återvändsgata i populära Peterslund. När ni kliver in genom dörren in på entréplan så bemöts man av ett ljust och härligt våningsplan där vi finner både kök och vardagsrum, vilket får detta plan till det perfekt stället för sociala tillställningar med familj och vänner.
På övervåningen hittar du de rymliga sovrummen som alla har sin unika karaktär och charm. Här kan du dra dig tillbaka efter en lång dag och njuta av lugn och ro. De stora garderoberna erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina kläder.
På våningen som ligger i halvsuterräng hittar vi den perfekta platsen för avkoppling med en bok framför braskaminen efter en lång dag på jobbet, samt ett trevligt sovrum.
Källarvåningen är en mångsidig yta som kan anpassas efter dina behov. Använd den som ett hemmakontor eller ett lekrum. Möjligheterna är oändliga.
Tomten är grön och rymlig som bjuder in till odling, lek och avkoppling. Här kan du odla dina egna grönsaker, ha picknick på sommardagar eller bara njuta av naturens härliga lugn.
Detta hem är strategiskt beläget med närhet till skolor, mataffärer, kommunikationer och fina strövområden.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet. Kontakta oss idag för mer information och en visning. Här väntar ditt framtida paradis!

Mer om mäklarna