Oxelösund, Oxelösund

Vallsundsvägen 24

Såld
  • 5 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Mysig välplanerad en-plans villa på hörntomt på Vallsundsvägen

Välkommen till detta charmiga och rymliga kedjehus med en yta om 135 kvm, komplett med ett ljust och härligt inglasat uterum som vetter mot söderläge. Detta är ditt perfekta tillfälle att skapa ditt dröm boende i en trivsam miljö.

Genom den borttagna väggen mellan kök och vardagsrum skapas rymd och gemenskap. Den moderna och stilfulla interiören harmonierar perfekt med det naturliga ljuset som flödar in genom de generösa fönstren. Med dess rymliga och välplanerade planlösning erbjuder detta hus den ultimata platsen för både avkoppling och sociala sammankomster.

Det inglasade uterummet utgör en fantastisk förlängning av ditt vardagsrum och låter dig njuta av solens strålar året om. Vare sig det är för en avkopplande stund med en bok eller för att umgås med vänner och familj, kommer detta uterum att bli ditt personliga reträtt. Den rymliga trädgården erbjuder gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller en trevlig grillkväll.

Beläget i en lugn och familjevänlig omgivning finns det gott om bekvämligheter i närheten. Skolor, förskolor, parker och butiker ligger inom bekvämt avstånd, och med goda kommunikationsmöjligheter.

Sammanfattningsvis erbjuder detta kedjehus med sitt inglasade uterum och söderläges inriktning en unik möjlighet att skapa ditt dröm hem i en trivsam och bekväm miljö. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning ? detta är en chans du inte vill missa!

Mer om mäklarna