Jogersö, Oxelösund

Jogersö-Bergö 9

  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Skärgårdsdröm med egen brygga med segelbåtsdjup

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till en fantastisk sjötomt med härlig atmosfär och fantastisk utsikt från varje rum.
Husen erbjuder plats för både familj och gäster i husens 4-8 bäddar. Till denna skärgårdstomt tillhör fin privat brygga med gott om båtplats och bra badmöjligheter.

På tomten finns idag två välskötta hus. Ena stugan har både fått nytt tak och nya fönster och erbjuder ett mysigt litet kök och plats för soffa eller säng. Här finns också en nyinstallerad kamin från 2023 som både ger skön värme och höjer mysfaktorn.
I andra stugan finns ockås ett litet kök, allrum med öppen spis samt ett fräscht badrum med dusch och wc.

Några steg upp i slänten finner vi ett härligt inglasat "uterum" om ca 20 kvm med el som är en underbarplats att njuta av sena sommarmiddagar med magisk utsikt! Observera även den den härliga altanen med intill huvudbyggnaden med pizzaugn och fint utekök. Här är det alltid varmt och gott på vår och höst när solen är framme. Tomten består mestadela av natur- och bergstomt med känsla av avskildhet. På tomten finns även ett bra förråd samt en liten matkällare som är perfekt för att kyla drycken varma sommadagar.

Segelbåtsdjup i den lugna viken. Bilderna säger mer än tusen ord.

Genomgående bra standard med kommunalt V/A året runt. Allt i mycket gott skick och gediget byggt. Modernt med ljusa färger. Här har du närhet till Oxelösunds gästhamn med sjömack och restaurang samt omtyckta Skärgårdsvåfflan som ligger precis rätt över viken.

Välkomna till ett underbart sjöställe i Oxelösunds skärgård, endast 1 timme från Stockholm och en mycket kort båtfärd från fastlandet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Jogersö, Oxelösund

Jogersö-Bergö 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.