Danvikshagen, Oxelösund

Näsuddsvägen 37D

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

HÖRNLÄGE, MAGISK UTSIKT OCH ALLT I TOPPSKICK!

Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende på första parkett vid havet med hörntomt på trevliga Näsuddsvägen!
Här kan du njuta av ett förstaklassigt boende med magisk utsikt. Njut av flera uteplatser med bla stor terrass, inglasat uterum med spotlights och altan med både utespa och ute

Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende på första parkett vid havet med hörntomt på trevliga Näsuddsvägen!
Här kan du njuta av ett förstklassigt boende med magisk utsikt. Njut av flera uteplatser med bland annat stor terrass, inglasat uterum med spotlights och altan med både utespa och utedusch.
Entréplanet erbjuder sociala ytor med stort kök som är öppet mot det ljusa vardagsrummet som har ett stort fönsterparti från golv till tak mot havet. På entréplanet finns även ett fräscht badrum med dusch och wc.
En trappa ner i souterrängplanet finns ett mysigt allrum, fint badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också två rymliga sovrum som båda har utgång till det inglasade uterummet.
Uterummet byggdes 2019 och är mycket mysigt med trevlig belysning från spotlights i taket och har gott om plats för både matbord och loungehörna.
2019 byggdes även ny altan utanför uterummet med både utespa och utedusch som ger en extra lyx i vardagen. Vill du hellre ta ett svalkande dopp är det bara att gå ner till strandkanten och kasta dig i havet. Det finns flera små badplatser att välja på i området.
Garage i länga ingår samt tillgång till gemensam tvättstuga, övernattningsrum och bastu. I området finns även förskola och flera lekplatser och matbutik finns en cykeltur bort. Dessutom har man skola, båtbryggor och andra badplatser en bit bort från bostaden.
Söker du ett lättskött och lyxigt boende vid havet som har alla bekvämligheter och det bara är att flytta in och njuta? Då är detta ett perfekt boende för dig!

Mer om mäklarna