Österskär

Katarinavägen 17D

REDO™
  • 7 rum
  • 253 kvm
  • Villa

Ett arkitektoniskt mästerverk i underbara Österskär

Välkommen Hem till Katarinavägen 17 D. Ett arkitektoniskt mästerverk beläget i den yttersta delen av exklusiva Österskär. Detta fantastiska hem har en totalyta om 325 kvm tillsammans med ett garage på drygt 100 kvm. Bostadsdelen sträcker sig över tre plan vilken kommer att förtrolla dig med sin unika elegans och tidlösa skönhet. Husets fasad, utformad i en distinkt stil, är en spektakulär syn att skåda. Det svarta smidesstaketet omfamnar fastigheten och ger en extra touch av stil och säkerhet.

När du kliver in genom de magnifika entrédörrarna möts du av en första glimt av hemmets spännande arkitektur. Den storslagna, marmorerade, rundade entrén välkomnar dig på ett internationellt sätt. På detta plan finner du pool- och relaxrummet med en inomhuspool om 3x5 meter med "jet-stream". Dusch del med WC samt självklart en bastu. På motsatta sidan finns ett stort rum med öppen spis och egen dusch/WC. Rummet lämpar sig som både stort gästrum men även som boende för au pair eller kanske som generationsboende eller som uthyrningsbostad.

När du går upp för den gedigna spiraltrappan kommer du till plan 1. Där framträder en otrolig och öppen planlösning, där vardagsrummet, matplatsen och köket smälter samman i en näst intill overklig harmoni. I hörnet av vardagsrummet finns en enorm öppen spis med en ståtlig skorsten som sträcker 6 meter till taknocken. Vidare erbjuder detta plan ännu ett sovrum med balkong, WC/Dusch samt dubbelkommod, hel kaklad tvättstuga samt en vinterträdgård med egen utgång till trädgården.

Fortsätter vi upp för spiraltrappan i detta fantastiska hem, finner vi den lite mer privata delen. Plan 2 erbjuder dels ännu en underbar balkong med utsikt över Trälhavet men även en unik inomhusbalkong med utsikt över vardagsrummet. Tre gedigna sovrum, alla med sin egen karaktär varav det största med ett magiskt runt fönster. Badrummet är välplanerat med dubbelkommod, badkar, WC samt tvätt nedkast till underliggande tvättstuga.

Det är inte bara de boende som trivs i detta magiska hus, denna underbara bostad erbjuder även hela tre insprängda garage med genomgång. Garagen har termostatreglerad golvvärme, inbrottslarm och brandlarm, som skyddar dina älskade bilar från vädrets makter. Samtliga garage har rinnande varm och kallt vatten, men även internet. Det finns också WC och tvättställ i garaget.

Katarinavägen 17 D erbjuder det mesta du kan drömma om och mer därtill. En unik kombination av exklusivitet, stil och superb design som skapar den ultimata bostaden för dig som är ute efter det där lilla extra. Här kan du njuta av en livsstil som är enastående och som få människor får uppleva.

Kontakta mäklare Simon Palmqvist för att boka visning. 073-595 08 31 eller simon.palmqvist@skandiamaklarna.se

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Österskär

Katarinavägen 17D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.