Östansjö, Östansjö

Violgatan 9

  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa
Högstbjudande 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Varmt välkommen till Violgatan 9!

Snart öppnas dörrarna till ett härligt boende med kanonmöjligheter!

Här finns det utrymme för hela familjen att förverkliga alla sina drömmar med sin stora hörntomt och generösa ytor inomhus i både källare och entréplan. Huset värms upp med bergvärme, har nya fönster. en eldningsbar öppen spis i vardagsrummet, en altan med mysigt västerläge och 3 ordentliga sovrum varav två på övervåningen. Ett mycket trivsamt vardagsrum och matsal sammanlänkat med utgång till altanen, köket är även det trevligt och har all maskinell utrustning för vardagliga behovet, Har även fiber installerat. Underhållsfri eternitfasad. Ett hus med låg energiförbrukning.

Inom promenadavstånd ifrån detta barnvänliga område så finns det ett dygnet runt öppet livs, pizzeria, bensinmack, fotbollsplaner, förskola, skola och elljusspår, badplatsen i Bäcksjön och mycket mera därtill.

I Östansjö tar du dig snabbt ut på motorvägen och riksväg 50, inom 30 minuter så tar du dig utan problem till Kumla, Askersund, Örebro och Laxå. I Östansjö har du förskola och skola från F-6. Annars tar du dig in till Hallsberg med bil och buss där det finns restauranger, butiker, gymnasium och centralstation för enkel pendling.

En chans som inte kommer varje vecka!

Välkommen hem.

Boka visning

  • Bokad visning - välkommen med din anmälan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östansjö, Östansjö

Violgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.