Västra Oxhagen, Örebro

Beckasingatan 16

REDO™
  • 6 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Sällsynt möjlighet!

Detta enplanshus med källare är en pärla som inte går att jämföra med något annat. Här har varje detalj renoverats till perfektion och uppnått en standard som får andra hus att blekna i jämförelse.

På entreplanet möts du av ett smakfullt kök och ett rymligt vardagsrum med en mysig eldstad att samlas kring. Med tre generösa sovrum och ett praktiskt allrum finns det gott om plats för hela familjen. Dessutom kan du njuta av ett utbyggt uterum med året-runt-standard, perfekt för både avkoppling och underhållning.

Källarplanet är en verklig bonus, med gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och en avkopplande bastu. Här finns utrymme för alla dina intressen och behov.

Mervärdena i detta hem är många, inklusive ett vidbyggt garage och en gjuten platta för uppfart, samt ett soldäck som kräver minimalt underhåll. Trädgårdstomten är både mysig och insynsskyddad, perfekt belägen i söderläge för maximalt ljus och värme. Dessutom finns en friggebod för extra förvaring.

Det här är huset för dig som kräver det bästa när det gäller standard och skick, men samtidigt vill ha något som är lättskött och redo att flytta in i. Kom och upplev detta fantastiska hem, där din familj kan trivas från första stund!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Oxhagen, Örebro

Beckasingatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.