Tjusebotorp, Örebro

Tjusebotorp 722

Såld
  • 5 rum
  • 155 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Tjusebotorp 722

Välkommen till Tjusebotorp, där historien möter modern elegans i denna enastående enplansvilla byggd 2020! Unikt lantligt läge med närheten till närservice och Örebro city är slående, detta hem är en perfekt kombination av charmig gammal stil och modern bekvämlighet.

Byggt med omsorg och respekt för den traditionella arkitekturen, strålar villan stolt i den vackra omgivningen. De tidlösa detaljerna och den klassiska designen skapar en atmosfär av hemtrevnad och historia. Här får du uppleva det bästa av två världar. Nytt och gammalt, lantligt men ändå centralt. Svamp- och bärskogen ligger precis runt knuten tillsammans med båda fårhage och stall. Om somrarna erbjuder den idylliska grusvägen cykelavstånd till sjön Lången med badplats.

Den vackra kakelugnen utgör hjärtat i hemmet och är en kärleksfull knorr till det förflutna och ger en unik karaktär till ditt boende. Det grå Vedum-köket har utformats för att smälta samman med den gamla stilen, och det skapar en perfekt balans mellan tradition och modernitet. Stora glaspartier i vardagsrummet som inte bara en spektakulär utsikt över trivsamma omgivningar utan släpper också in det generösa dagsljuset som lyser upp varje hörn av ditt hem. Detta skapar en atmosfär av ljus och rymd som verkligen förhöjer känslan av ett lyxigt hem. Bostaden erbjuder er även tre härliga sovrum, dubbla badrum med både dusch och badkar. Som välkommet tillägg är driftskostnaderna för huset mycket fördelaktiga, med låga uppvärmningskostnader samt befrielse från fastighetsavgift i 10 år.

Trädgården och gårdsplanen runt huset bidrar till den trivsamma atmosfären och ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus. Här kan du njuta av lugnet vid uteplatserna på baksidan och skönheten i naturen runt omkring.

För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-732 00 94!

En bostad som inte får missas och bör upplevas på plats.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna