Sörby, Örebro

Jeremiasvägen 5

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Villa

Charmig familjevilla i attraktiva Sörby!

Varmt välkomna till Jeremiasvägen 5 och detta charmiga enplanshus med källare belägen på friköpt hörntomt i populära Sörby.

Här välkomnas ni av ett ljust och välvårdat boende där familjen direkt kan flytta in och börja känna sig som hemma. 78+85 kvadratmeter fördelar sig över 3 rum och kök varav 2 sovrum i entreplan (möjlighet till extra sovrum i nuvarande matplats) därtill en inredd källare med ett gästrum/kontor samt renoverat duschutrymme (2023). Tilltalande detaljer som enstavs parkett, stämningsfull braskamin, tegelvägg i hallen samt spröjsade fönster präglar detta boende!

Rymlig hall som leder er vidare mot de sociala ytorna. Här placerar sig kök och vardagsrum i anslutning. Från vardagsrummet tar ni er smidigt ut mot den stora inglasade altanen som fångar in kvällssolen på ett föredömligt sätt. Motsatt håll finner vi de mer privata delarna där 2 rymliga sovrum placerar sig med goda förvaringsmöjligheter samt en wc/dusch i anslutning till entren.

Källarplan bjuder på mycket förvaring i form av ett stort förråd och matkällare bl.a. Här nere finner vi den perfekta platsen för familjemedlemmen som vill bo ostört. Inrett rum med många användningsområden som t.ex sovrum/gästrum/kontor med tillhörande duschutrymme/toalett i anslutning. Pannrum och och en fräsch tvättstuga finner vi också i källarplan.

En välplanerad trädgårdstomt med lagom växtlighet och snyggt inramad trädäck, sandlåda och gungställning för barnen av leka av sig . Uppfart med plats för 2 bilar i anslutning till huset.
Bergvärme i kombination med braskamin och luftvärmepump bidrar till låga driftkostander samt behagligt inomhusklimat. Endast 10500kwh i förväntad förbrukning årsförbrukning.
För den som önskar mer boyta tillåter detaljplanen byggnation i 2 plan och 7 meter i höjd.

Läget i Sörby är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till lekparker, trevliga promenadstråk och vackra grönområden. I anslutning till området hittar du också Eyrafältet med badhus och flera sportanläggningar, samt Gustavsviks golfbana. Örebro City ligger dessutom endast en kortare promenad bort.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna