Prästtorp ( Närkes Kil), Örebro

Prästtorp 628

Såld
  • 6 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Bo i enplansvilla med uppvärmd pool, stoa biytor och uterum! BESIKTAT OCH DOLDA FEL FÖRSÄKRAT!

Ett par kilometer norr om Närkes Kil ligger detta trivsamma enplanshus med tillhörande garageytor och solberikad tomt med pooldäck och uterum. Poolområdet inramas av ett glasräcke som inramar utan att skymma vy ut mot åkrarna.
Tomten har staket och stängsel runt om perfekt för er med barn och hundar.

Boytorna fördelar sig på 3-4 sovrum, dubbla allrum varav ett med utgång till pooldäcket, stort kök och badrum samt separat WC. Dessutom gott om förvaring i generös groventré med egen dusch och bastu!

Huset har luft/luft värmepump som går och vända till AC samt eldningsbar kakelugn. Poolen värms upp med luftvärmepump.

VISSTE DU ATT:

- Dessutom finns gott om pantbrev vilket är mycket positivt för dig som köpare och innebär att tidigare ägare redan tagit pantbrevskostnader som uppkommit, upp till angenäma 2 469 000:- vilket innebär att upp till angivet belopp är pantbreven redan betalda.

- Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas !

- behöver du VILLKOR om att sälja nuvarande bostad? Möjlighet att finnas att köpa fastigheten med så kallat förbehåll om att sälja nuvarande bostad. Kontakta ansvarig mäklare fördialog kring detta.

Från huset har man ca 20 minuter till såväl Örebro, Lindesberg, Nora och Frövi vilket gör läget perfekt till er som pendlar till någon av länets centralorter.

Att bo i Prästtorp ger en unik närhet till storslagen natur med direktanslutning till Kilsbergens
mountainbike -och vandringsleder utanför dörren. Dessutom når man såväl närlivs, klättermekkat Rosendal som Skärmarbodabergen, fiskesjöar, förskolan och badplatser inom 15 minuters bilfärd, ett trivsamt multiläge för hela familjen!

Till Närkes kil är det ett par minuter i bil där finns förskolor, skolor och mataffär. Närkes kil är en levande byggd med aktiviteter för såväl barn som vuxna.

Mer om mäklarna