Nya Hjärsta, Örebro

Allmogegatan 71

Såld
  • 4 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Kedjehus med attraktivt läge!

Välkommen till detta charmiga och omsorgsfullt renoverade kedjehus! Med sina generösa 115 kvm fördelat över 4 rum och kök är detta en perfekt plats att kalla hem. Detta hem har genomgått en imponerande totalrenovering och utbyggnad som präglas av unika detaljer som sätter sin prägel.

Stig in i det påkostade franska bondköket och låt dig förföras av dess charm och funktionalitet. Den tegelklädda väggen med sina fina detaljer skapar en atmosfär av elegans och varmt välkomnande. Badrummet är renoverat till perfektion och tar dina tankar till det pittoreska landskapet i Toscana.

Njut av komforten med genomgående golvvärme genom hela huset och mys till det framför den braskamin som ger vardagsrummet en extra touch av hemtrevnad. Slå dig ner i det inglasade uterummet och låt naturen komma närmare, eller ta en promenad ut i den underbara trädgårdstomten som bjuder på soliga dagar i söderläge.

Här finns även extra mervärden att uppskatta, såsom det fristående garaget om 24 kvm och energieffektiv bergvärme för låga driftskostnader. Med ett gästhus och växthus finns alla förutsättningar för trivsel och grönska året om.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna