Nya Hjärsta, Örebro

Trollbärsgatan 8

Såld
  • 8 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Sällsynt möjlighet i 4 etage!

Sällsynt villa som sträcker sig över 4 etage och omfattar imponerande 300 kvadratmeter i totalyta ca. Med en hörntomt på generösa 1342 kvadratmeter öppnar detta hem upp för en livsstil där utrymme och möjligheter blir nyckelord.

En generös detaljplan som tillåter en byggrätt på 30 %, möjligheten att eventuellt stycka av tomten.

För den kräsna familjen som värdesätter rymd och stil erbjuder detta hus inte mindre än 8 rum varav 4-5 sovrum att skapa minnen i. Det praktiska och fräscha köket blir hjärtat i hemmet, medan det rymliga vardagsrummet pryds av en eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Viktiga renoveringar, inklusive fönster och tak, vilket ger en bekymmersfri boendemiljö. Här finns också extra mervärden som ett dubbelgarage för din bekvämlighet, energieffektiv bergvärme, dubbla uterum, ett eget gym för hälsosamma aktiviteter och en avkopplande bastu med tillhörande dusch för att skapa en spa-liknande atmosfär.

Här bor hela familjen i lugna och trygga villakvarter med närhet till förskola, lågstadieskola, matbutiker och närservice. Närhet till grönområden med promenadstråk samt utegym gör livet bekvämt i Nya Hjärsta.
I populära Nya Hjärsta bor ni med närhet till det mesta med smidiga bil- och bussförbindelser in till Örebro C samt möjlighet för pendlaren att ansluta snabbt och smidigt till E18/E20.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna