Nya Hjärsta, Örebro

Odlarstigen 1

  • 7 rum
  • 162 + 155 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 995 000 kr

Magisk villa med attraktivt läge!

På en lugn och sparsamt trafikerad gata med en hörntomt hittar vi denna fantastiska enplansvilla med källare, med en total yta på cirka 300 kvm. Ni välkomnas till ett charmigt 70-talshus i smakfull mexitegel, inramat av vackra thujor som förhöjer dess skönhet. Huset har genomgått en omfattande renovering och utbyggnad år 2017/2018 och framåt, där inget har lämnats åt slumpen.

Entréplanet erbjuder stora, sociala ytor där kök och vardagsrum flyter samman och badar i naturligt ljus. Från vardagsrummet leder vackra dubbeldörrar ut till trädgården - varför inte anlägga en pool här för att skapa en perfekt utemiljö? Det finns 3-4 rymliga sovrum, samt ett smakfullt badrum och en separat WC.

I källarplanet hittar vi en fräsch gillestuga med braskamin, ett gym, tvättstuga, dusch samt en separat WC. Det finns även ytterligare 2 gästrum eller kontor, beroende på dina behov. Huset är nyligen dränerat och du som köpare kan bekymmersfritt njuta av den inredda källaren och dess fördelar.

Mervärden som ny bergvärme håller nere driftkostnaderna, och ett vidbyggt garage bidrar till bekvämligheten. Huset har energiklass B, vilket möjliggör ett grönt bolån.

Här bor hela familjen i lugna och trygga villakvarter med närhet till förskola, lågstadieskola, matbutiker och närservice. Närhet till grönområden med promenadstråk samt utegym gör livet bekvämt i Nya Hjärsta.
I populära Nya Hjärsta bor ni med närhet till det mesta med smidiga bil- och bussförbindelser in till Örebro C samt möjlighet för pendlaren att ansluta snabbt och smidigt till E18/E20.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nya Hjärsta, Örebro

Odlarstigen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.