Mellringe, Örebro

Krokusgatan 3

REDO™
  • 6 rum
  • 120 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 195 000 kr

Stilfullt renoverat och garage i huset!

Här välkomnas ni till en trivsam 30-talsvilla med modern och smakfull känsla!

Husets karaktär har förädlats genom flertalet smarta och omsorgsfulla genomföranden, som idag präglar bostaden. En tilltalande balans mellan tidsenlig komfort och bevarad charm.
Entréplanets utformning har genomgått en förvandling och inrymmer idag ett helkaklat badrum, fullstort sovrum, stilfullt kök med komplett utrustning och öppen planlösning mot matplatsdel och vardagsrum. Härifrån når man även den solberikade terrassen som ligger i anslutning till den rofyllda trädgården, med grönska och blomster i vackert samspel. Fantastiska sällskapsytor, såväl inomhus som utomhus, för vardaglig samvaro i familj och goda vänners lag.

En trapp upp finner vi en privat sektion med ett rymligt allrum med balkong, badrum och tre sovrum varav ett master med generösa förvaringsmöjligheter. I källaren finns praktiska bonusytor med bland annat tvättstuga, hobbyrum, bastu och utgång mot garaget.

Ett ombonat hem med gedigna förbättringar och ekonomisk drift med luft/vattenvärmepump. Fiber installerat för en kompromisslös vardag med jobb och nöje.

Belägen i eftertraktat villakvarter som erbjuder en barnvänlig omgivning och tillgång till utmärkt närservice. I närområdet finns skolomsorg, ICA-butik, restaurang och täta busskommunikationer. I närheten finns uppskattade Öknaskogen, med belyst motionsspår, utomhusgym och grillplats. Här bor man dessutom med stadsnära behörighet och bekvämt cykelavstånd till city.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mellringe, Örebro

Krokusgatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.