Marieberg, Örebro

Mariebergsvägen 20

Såld
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Villa

Smakfullt och välbevarat hus i populära Marieberg!

Ni hälsas välkomna till Mariebergsvägen 20 och denna perfekt planerade familjevilla i populära Marieberg!

Nu presenteras äntligen detta hemtrevliga hus beläget på en lugn och barnvänlig gata. Husets smarta och funktionella planlösning är skräddarsydd för den moderna familjen. Direkt vid entrén möts ni av en rymlig och välkomnande hall. Det generösa köket med tillhörande matplats skapar den perfekta miljön för gemensamma måltider och social samvaro. På samma plan finner du även tre sovrum och ett badrum med wc och badkar. Vardagsrummet är ljust och öppet med stora fönster och en direkt tillgång till uteplatsen som erbjuder ett skyddat och ostört läge för avkoppling. Trädgården är omsorgsfullt designad och erbjuder gott om plats för lek och trädgårdsarbete för den som är trädgårdsintresserad.
Förutom alla andra fördelar som detta hem har att erbjuda finns gott om förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för parkering tack vare det väl tilltagna dubbelgaraget. Vidare får du som köpare mervärde i form utav bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad.

Som boende i Marieberg bor du med närhet till natur, livsmedelsbutiker, Marieberg Galleria, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer. Sammanfattningsvis är detta en unik och vacker bostad som kommer att ge en hög standard av boende för alla som letar efter ett hem med mycket stil och karaktär.

Mariebergsvägen 20 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning så berättar jag mer!
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information och för att boka visning.

Mer om mäklarna