Lundby, Örebro

Kiselvägen 27

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 150 + 127 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Välkommen till ditt framtida oas i Lundby!

Detta imponerande 1 1/2 plans kedjehus med tillhörande källare och gavelläge är inte bara ett hem, det är en livsstil för den moderna familjen. Med en generös boarea på 150 kvadratmeter och en smart design som integrerar kök och vardagsrum i en öppen planlösning.

Välkommen in genom dörren och låt dig svepas iväg av den varma atmosfären och det naturliga ljuset som flödar genom de stora fönstren. Med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir detta ditt idealiska utrymme för familjemiddagar, avslappnade helger och minnesvärda sammankomster. Moderna detaljer och högkvalitativa materialval bidrar till en lyxig känsla och skapar en inbjudande atmosfär för både vardag och fest.
Men det finns mer än bara vardagslyx här. I källaren finner du en avkopplande bastu, där du kan skämma bort dig själv med välförtjänt avslappning och återhämtning efter en lång dag. Det är den ultimata reträtten för att ladda om batterierna och njuta av en stund av lugn och ro.
Och för den praktiskt lagda finns två carportar som inte bara skyddar dina fordon från väder och vind, utan också erbjuder extra förvaringsutrymme för cyklar, verktyg och andra tillbehör.

Det bästa med Kiselvägen 27 är dess läge. Beläget i en av Örebros mest eftertraktade områden, finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. En kort promenad tar dig till närliggande skolor, perfekt för familjer med barn. För veckohandlingen finns flera mataffärer bara några minuters bilfärd bort, och när kvällen kommer kan du njuta av att äta ute på någon av de mysiga restaurangerna i närheten.
Men det är inte bara stadslivet som lockar. Med vackra naturområden och grönområden runt hörnet får du också möjligheten att njuta av det bästa av naturen. Ta en avkopplande promenad eller en löprunda i det omgivande landskapet, eller spendera helgerna med familjen i en av de närliggande parkerna eller naturområdena.

Så varför vänta? Ta chansen att skapa ditt dröm hem och kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se och boka en visning idag. Kiselvägen 27 är mer än bara ett hem, det är en möjlighet att leva det liv du alltid drömt om, fyllt med komfort, lyx och minnen för livet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lundby, Örebro

Kiselvägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.