Lillån, Örebro

Klockarängsvägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Ditt drömhem i attraktiva Lillån!

Detta fantastiska hem är en pärla som du inte vill missa. Med sina 6 rum och kök, varav 4 rymliga sovrum, erbjuder detta 2-planshus all den plats du behöver för din familj. Med en boyta på hela 165 kvm har du gott om utrymme att leva och trivas i.

Huset är lättskött och har blivit noga underhållet och renoverat för att leva upp till dagens höga standard. Du kommer att älska den effektiva och miljövänliga bergvärmeinstallationen, de nya våtrumen i både entrén och övervåningen och det moderna köket från HTH. Nya ytskikt har löpande förnyats i stora delar av huset, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär.

Uteplatsen är en riktig pärla med en insynsskyddad altan i sydvästläge, perfekt för att njuta av solen från lunch till kväll. Här finns även en oas med en pool, soldäck och plats för ett utekök. På övervåningen finns en balkong som ger extra kvällssol och möjlighet till avkoppling.
Den stora och lättskötta trädgårdstomten öppnar upp för oändliga möjligheter för din kreativitet och gröna fingrar.

Denna fastighet erbjuder också praktiska mervärden som ett garage, en stor uppfart med gott om plats för flera fordon och en laddbox för din bekvämlighet.

Som boende i Lillån bor du med närhet till natursköna områden, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20, två busslinjer och mycket mer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna