Lillån, Örebro

Åsbyvägen 17

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Enplanshus med källare i attraktiva Lillån!

Välkommen till Åsbyvägen 17 och detta perfekt planerade familjehem i populära Lillån.

Drömmer du om det perfekta hemmet där komfort, utrymme och stil möts? Denna enplansvilla är svaret på dina drömmar. Med sina generösa sociala ytor och imponerande funktioner kommer du att älska att kalla det här huset ditt hem.

När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande, öppen planlösning som binder samman kök, matplats och vardagsrum till en välkomnande gemensam yta. Ljuset strömmar in genom stora fönster och skapar en varm och inbjudande atmosfär. I det generösa vardagsrummet finner du den värmande eldstaden som skapar en ombonad känsla och ger dig möjlighet att koppla av efter en lång dag eller bjuda in vänner och familj för trevliga sammankomster. Härifrån når du det härliga uterummet som är sammanflätat med garaget. Vidare in i bostaden finner du tre rymliga sovrum som ger gott om utrymme för vila och avkoppling. Varje sovrum är utformat med din komfort i åtanke, och de generösa garderoberna ger gott om plats för din klädförvaring. Entréplan erbjuder även en gästtoalett samt ett badrum som är elegant utformat för din bekvämlighet.

När du går ner till källarvåningen kommer du att bli ännu mer imponerad av de mångsidiga utrymmen och möjligheterna som väntar dig. Här finner du en mysig gillestuga, två rymliga rum som kan användas som extra sovrum för gäster, tonåringar eller som kontor om så önskas. Här finner du även en gästtoalett, pannrum med en ny luft/vattenvärmepump samt ett lyxigt badrum och tvättstuga som inkluderar en bastu där du kan koppla av och återhämta dig i en lugn och avkopplande atmosfär.

Den stora trädgårdstomten ger dig möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Oavsett om du älskar trädgårdsarbete, grillkvällar med vänner och familj, eller bara vill koppla av i skuggan, kommer denna trädgård att uppfylla dina önskemål. Förutom alla andra fördelar som detta hem har att erbjuda, så kommer du även att uppskatta bekvämligheten med garage och en asfalterad uppfart för dina fordon.

Här finns inget behov av oro över trångboddhet - detta hem har alla nödvändiga faciliteter.
Som boende i Lillån bor du med närhet till natursköna områden, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer.

Sluta drömma och gör detta till ditt nya hem. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 nu för att boka en visning och upplev detta hem personligen.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna