Lillån, Örebro

Grytängsvägen 28 och 30

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Ett unikt tillfälle i Lillån, möjlighet till extra inkomst, uthyrning eller "generationsboende".

Om du söker ett annat liv och drömmer om att driva ett eget charmigt mindre B&B, nu har du chansen. Kanske är detta din möjlighet som är för bra för att inte våga hoppa? Här finns en möjlighet att lämna en stressig inrutad vardag men slippa börja från noll. Här finns ett inarbetat koncept som ger er en mjukstart där allt är förberett med bokningssiter, hemsida, facebook och Instagram. Ni kan med andra ord bara hoppa direkt in i en väloljad och välrenommerad verksamhet. Nuvarande ägarna har hyrt ut huset året om som B&B, sedan 2010. Den hemtrevliga atmosfären har uppskattats mycket av gästerna, vilket man kan läsa i https://www.booking.com/hotel/se/lillans-b-amp-b.sv.html eller https://www.lillansbborebro.se/.

Låga driftskostnader genom nyinstallerad värmeanläggning, IVT Premium Line HQ E10, vilket förser båda fastigheterna.

Lillåns B&B med anor från 1800-talet, kommunalt va, ett gammalt timmerhus om ca 54 kvm som totalrenoverades 2008-2010 med bl.a. helt nya elledningar. Alla vattenrör byttes 2016 och de flesta element har bytts ut succesivt. Slipade golv behandlade med linoljesåpa. Ägarna har strävat efter att behålla den gamla hemtrevliga atmosfären, de har t.ex. endast använt sig av linoljefärg.
Gårdshuset har bergvärme genom kulvert från huvudbyggnaden liksom fiberanslutning. Fungerande eldstad.

En vacker mindre vitmålad veranda med snickarglädje finns vid huvudentrén på bonings huset Här ryms en mindre trädgårdsmöbel för intag av eftermiddagskaffet, då det är för varmt att sitta ute i trädgården.
Villa om 5 rok varav 3 sovrum ca 135 kvm, ljust och charmigt hem med många fina detaljer. Rymlig hall med plats för hela familjen, två rum i fil, kök med ommålade luckor 2022, fungerande eldstad.

Husen ligger precis invid en cykelväg, som går igenom naturreservatet Boglundsängen. Till Örebro city är det ca 5 km, vilket även är en uppskattad promenad och joggingväg.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna