Långbyn, Örebro

Jättestensvägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 145 + 78 kvm
  • Villa

Familjevilla med garage och pool!

Här presenteras Jättestensvägen 4 och detta trevliga hus med fina attribut för hela familjen! Belägen på lugn återvändsgata, med högt läge och promenadavstånd till sjön Lången. Husets entréplan präglas av härliga sällskapsytor, med kök och vardagsrum i trivsam symbios via den öppen matplatsen och mysig braskamin i centrum. Härifrån når man även den solberikade altanen, i söderläge, samt det inglasade uterummet med murad grillplats. Utöver detta inryms här även ett helkaklat badrum och en rymlig tvättstuga med egen groventré. En trapp upp finner vi ett nyrenoverat badrum med badkar, två mindre sovrum och ett allrum som idag disponeras som exklusivt master bedroom, med utgång mot stor balkong med rofylld sjöutsikt. Källarplanet erbjuder uppskattade bonusytor med bland gillestuga med bardisk och praktiska förvaringsutrymmen. Ekonomisk och stabil drift med uppvärmning via ny bergvärmepump, installerad 2022. Fristående garage med vidbyggd carport och grusbelagd uppfart med plats för flera bilar.

Familjens absoluta favorit är det underbara poolområdet som erbjuder en fantastisk plats för lek, umgänge och avkoppling. Här finns en takad lounge intill pooldäcket, utekök och relax med dusch och vedeldad bastu. Här finns utrymme för alla intressen, med allt från mysiga grillkvällar till sprudlande kalas och festliga tillställningar. Det charmiga växthuset är en alldeles egen liten oas, med spabad och goda möjligheter för den mat- och odlingsintresserade.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område, med ett naturnära läge och vackra omgivningar. Skönt promenadavstånd till såväl badplats, som till rogivande skogs- och strövområden. Endast 15 minuters bilresa till Örebro stad.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna