Kil, Örebro

Broby 529

Såld
  • 142 kvm
  • Villa

Med fri utsikt över de omgivande åkrarna!

Den här lilla gården har med andra ord gott om plats för både stora middagar och stora drömmar. Ev möjlighet till grönt bolån!

Med fri utsikt över de omgivande åkrarna ligger denna över hundra år gamla gård, med extra goda energier. Och det beror inte bara på de många solpanelerna på taken. Här kan du leva ett lugnare liv på landet, och ändå beställa en god fredagspizza på den lokala handlaren i Närkes Kil, hämta den en kvart senare. Till Närkes Kil är det nämligen bara några minuter på cykel eller bil. Vill du ha den större stadens utbud kan du istället köra till Örebro, dit kommer du på ca 20 min. Stadslivet är minst sagt inom räckhåll men du bor i det sköna lugnet på gårdens kulle. Samtidigt är Kilsbergen inom räckhåll, en skön cykeltur till närmaste kalkbrott för ett bad ligger nära till hands. Själva boningshuset är mysigt med många möjligheter, tex ett väl tilltaget allrum på övervåningen med öppna ytor och högt i tak, men om det inte skulle räcka finns här även ett gästhus.
Egen byggnad med isolerat maskinhallsgarage, skulle kunna vara stor festsal, ett hobbyrum, en verkstad med gott om plats för förvaring och nya idéer. Eller ska kan man utöka med uthyrning, kanske kombinera den med kurser?
Ovanför garaget finns uthyrnings lägenheten på 1 rok (75 kvm) med egen SPA avdelning,

Den här lilla gården har med andra ord gott om plats för både stora middagar och stora drömmar.

Enskilt avlopp 2012, minireningsverk "Uponor Clean" (service gjordes senast mars 2023)
Enskild borrad brunn 2008 (vattenprov togs 2021)
Ventilation till lägenhet är ett till- och frånluftssystem (Systemair VR700DCV)
Ny hydropress installerad feb 2022
Solceller installerade 2022. Beräknad produktion 30 635 kWh/år.
Elbilsladdare 2023
Energideklaration Energiklass B

Kontakta fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för ytterligare information och visning.

VÄLKOMMEN HEM.

Mer om mäklarna