Hjärstaskogen, Örebro

Visgatan 10E

Såld
  • 4,5 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Friköpt radhus med uteplats!

Välkomna till Visgatan 10E och detta välplanerade friköpta radhus om hela 108 kvm med egen uteplats och uppfart.

Här möts vi av ett mycket välskött hem med plats för hela familjen. På entréplan kliver vi in och möts direkt av den ljusa hallen med en gästtoalett och en separata tvättstuga. Vi leds in i det smakfullt renoverade köket med nya vitvaror. Från köket förs vi in i det stora vardagsrummet med gedigen sällskapsyta och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens lilla oas är uteplatsen med egen jordgubbsodling. Här finns utrymmen till både loungegrupp och matplats på altanen och den grönskande gräsplätten ger barnen en behaglig lekyta. Hemmets stora förråd om 3 X 4 m står även det här och rymmer gott om plats för leksaker, trädgårdsredskap och vinterförvaring till utemöbler. Vidare upp på övre plan finner vi 3 rymliga sovrum med perfekt lekutrymme för barnen samt ett förråd som likväl kan användas som kontor eller varför inte gästrum? Därtill ett fräscht renoverat badrum med alla bekvämligheter. Mervärden som stora sällskapsytor, separat badrum och gästtoalett, nyrenoverade köket och sist men inte minst fiber inkopplat.

Missa inte den sällsynta chansen att förvärva detta alldeles ypperliga boende för att förhöja hela familjens livskvalité. Här är det bara att flytta in!

Som boende i nyetablerade området Hjärstaskogen erbjuds ni ett naturnära läge med närhet till trevliga promenadstråk och lekparker. Ett stenkast från bostaden ligger handelsplats Boglundsängen som erbjuder bred shopping med allt ifrån möbelbutiker, gym till flera olika matvarubutiker.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för att anmäla ditt intresse.
073 - 913 32 65 - daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna