Hjärsta, Örebro

Slånbärsgatan 6

Såld
  • 6 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Eldorado för den miljömedvetna.

Slånbärsgatan 6 i Örebro, Nya Hjärsta, erbjuder inte bara ett hem utan även en hållbar och kostnadseffektiv livsstil. Med solceller på taket har du möjlighet att dra nytta av låga driftkostnader samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Ditt nya hem blir inte bara en plats att bo på, utan också en plats där du aktivt bidrar till en grönare framtid.
Solcellerna på taket är strategiskt placerade för att maximera solens energi och minska dina elkostnader.
För den miljömedvetna bilisten är huset utrustat med en modern laddbox för elbil. Du behöver inte längre oroa dig för att hitta en laddstation, eftersom du kan ladda din elbil bekvämt hemma varje dag.
Att äga detta hem innebär inte bara en investering i din bekvämlighet och livskvalitet utan också ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig livsstil. Detta hem kombinerar modern design med smarta och hållbara lösningar för att skapa det perfekta hemmet för den som värdesätter både ekonomi och miljömedvetenhet.
Läget erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och naturskönhet. Detta välplanerade hem med 6 rum och kök är omgivet av en trädgård som är insynsskyddad, vilket ger dig en känsla av privatliv och ro. Men det mest imponerande är den vackra skogen som blir din granne, vilket ger en harmonisk atmosfär och en känsla av lugn.
Det rymliga och ljusa köket blir hjärtat i ditt hem, där familj och vänner enkelt kan samlas för gemensamma måltider och minnesvärda stunder. De sex rummen ger möjlighet till flexibilitet - använd dem som sovrum, arbetsrum eller en kombination av båda, anpassa utrymmet efter dina behov.
Den inredda källaren ger extra utrymme och mångsidighet till ditt hem. Här finns en fungerande eldstad, perfekt för mysiga kvällar eller som en extra värmekälla under vintermånaderna. Detta utrymme kan bli en avkopplande lounge, ett lekrum för barnen eller till och med ett hemmabiosystem - endast din fantasi sätter gränser.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna