Hagaby, Örebro

Allégatan 14

Såld
  • 5 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Smakfullt och välbevarat hus anno 1909 i populära Hagaby!

Välkommen till detta välvårdade hus med en förtrollande 1900-tals atmosfär, perfekt beläget i eftertraktade och familjära Hagaby!

Smakfullt och välbevarat hus anno 1909. Originalcharm med fina detaljer bevarade, vilket skapar en varm atmosfär i de ljusa vackra rummen med gedigen takhöjd och flödande dagsljus. Denna tvåplansvilla är den perfekt familjevillan. Planlösningen är tilltalande med sociala ytor, 2 vackra och fungerande eldstäder, badrum på varje våning och väl tilltagna sovrum. Vidare får du som köpare mervärde i form utav bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad.

Du öppnar dörren och kliver in i den pampiga entréhallen. Till höger välkomnas du av eleganta glasdörrar som leder dig in i vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, där generösa sociala ytor bjuder in till gemenskap och mysiga stunder framför den sprakande öppna spisen. En utgång tar dig till det mysiga uterummet och den grönskande trädgårdstomten, där du kan njuta av naturen i all sin prakt. Vidare in i hemmet väntar det väl tilltagna köket, praktisk tvättstuga och en separat wc med vackert marmorgolv.
På övervåningen finns fyra bekväma sovrum, ett helkaklat badrum utrustat med både WC, bubbelbad och dusch. Dessutom finns ett extra badrum som idag är används som förråd.

Hörntomten sträcker sig över 942 kvadratmeter, här möts du av generösa grönområden och en lummig och frodig fruktträdgård med bla. äppel-, plommon-, körsbärs- och päronträd. Här skapas en perfekt utomhusmiljö för avkoppling och mysiga stunder med familj och vänner. Dessutom finns det gott om parkeringsutrymme tillgängligt tack vare den asfalterade uppfarten.

Som boende i Hagaby bor du med närhet till natur, city, livsmedelsbutiker, sjukhuset, skolor och förskolor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer. Sammanfattningsvis är detta en unik och vacker bostad som kommer att ge en hög standard av boende för alla som letar efter ett hem med mycket stil och karaktär. Här är det bara att flytta in och njuta av ett fantastiskt hem.

Allégatan 14 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning för att uppleva allt detta hem har att erbjuda!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för att boka visning.

Mer om mäklarna