Gamla Hjärsta, Örebro

Brogatan 49

Såld
  • 7 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Representativ familjevilla belägen på stor hörntomt i Gamla Hjärsta!

En efterlängtad möjlighet tar sin form i denna hemtrevliga familjevilla i attraktiva Gamla Hjärsta! Med ett toppenläge och stor hörntomt om 1350kvm får ni stora möjligheter att infria era bostadsdrömmar!

Ni välkomnas till ett boende med rikligt ljusflöde som präglas av omsorgsfulla yttre och inre renoveringar i en fin balans mellan bevarad charm och modern funktion. Tidstypiska detaljer som mansardtak, spröjsade fönster, spegeldörrar och rum i fil. Trivsam, välkomnande entré, inre möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter och vackra pelare i öppning mot generösa sällskapsytor. Ett stilfullt renoverat kök med påkostade materialval och en praktisk köksö. Delvis öppen planlösning mot matplatsen och det luftiga vardagsrummet med en mysig öppen spis som harmoniserar med omgivningen.

Ovanvåningen välkomnar er med ett allrum, 2 rymliga sovrum med utgång till en härlig överbyggd balkong, klädkammare samt ett stilfullt och rymligt helrenoverat badrum med spakänsla! Möjlighet till 2 extra sovrum finns, ett på vardera plan!

Från entréplan har ni utgång mot den insynsskyddade verandan i söderläge och från övervåningen får ni en fin vy från balkongen ut mot det harmoniska grannskapet och den familjevänliga parken Brovallen.
Bra och praktiska bonusytor i källaren med en garderobsinredd hall, två inredda rum (sovrum/hobbyrum), en tvättstuga och rymligt pannrum med bergvärme.
Ny asfalterad uppfart som har plats för flera fordon och ett isolerat dubbelgaraget ger er fina möjligheter till mer förvaring och utrymme!
Huset omges av en stor lummig trädgård med plats för pool om så önskas. Barr- och lövträd, buskar och blomster i fin harmoni. Att kunna plocka sina egna bär, exempelvis jordgubbar ger ett mervärde för familjen.

Boendet lämpar sig utmärkt för barnfamiljen som söker ett stabilt och tryggt hem där man kan bo och trivas i länge!

Här bor du med det bästa av två världar, ett trivsamt och barnvänligt villakvarter med närhet till förskola, skola och nära till stadskärnan.
För dig som pendlar och reser finns Centralstation och E20/E18 på rätt sida av stan. Under senare år har även handelsområdet i närområdet vuxit hela tiden och nu i sommar har det expanderat ytterligare med flera populära kedjor som aktörer. Boglundsängsens naturreservat är perfekt för löprundor, hundpromenader och cykelturer men det finns även flera olika parkområden i området.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna