Gällersta-Gryt, Örebro

Gällersta-Ökna 826

Besiktigad
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 795 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rutagården, en lantlig idyll endast 15 min från Örebro!

På lugn bygata ligger vackra Rutagården!

Här välkomnas man av en omfamnande gårdsbild med stenmur, skogshage och flygelbyggnad som tillsammans med ladugård, hönshus och den vackra huvudbyggnaden ger er en lantlig idyll endast 15 min från Örebro!

Bostadhuset är målat i klassisk faluröd, har en pittoresk farstukvist, spröjsade fönster, här sitter man gott i solen och tar en kaffe på trappen och blickar ut över gården. Innan för dubbeldörrarna möts man av flertalet tidstypiska karaktärsdrag som ger en unik och hemtrevlig atmosfär. Boytorna fördelar sig över 1 1/2 plan med stort lantkök, 3 sovrum, stort vardagsrum och kontorshörna , en toalett samt utbyggnad med stor groventré och badrum, här finns även nedgång till källardel.

Ekonomisk uppvärmning via vattenburen kökspanna, ved finns det gott om på den stora tomten på över 8000 kvm. Taket är omlagt 2023 och badrummet renoverades av firma under 2022.

Tomten är till större delen skogstomt, med partier som lämpar sig för exempelvis bete med får/getter. Vindskydd på ladugårdens östersida finns samt delar av ladugården består av ett äldre stallet med ponnyboxar. Här finns även gott om plats för vedförvarings med mera.

Boka visning

  • Varmt välkomna att boka in er på visning!

    För att delta på visning krävs att du bokat en tid.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gällersta-Gryt, Örebro

Gällersta-Ökna 826

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.