Ekeby Almby, Örebro

Gamla Hjälmarvägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Charmigt hus med gårdskänsla i natursköna Ekeby Almby!

Charmigt hus med gårdskänsla i natursköna Ekeby Almby!

Endast 10 minuters bilfärd från Örebro finner du denna idylliska pärla som erbjuder något för hela familjen. Med en pool för soliga sommardagar, ett mysigt orangeri för odling och umgänge, en snickarbod för kreativa projekt och en trädgårdstomt om ca 2600 kvm, är detta ett drömhem för den som söker harmoni och utrymme att utforska.

Det 116 kvm stora huset imponerar med en social planlösning som inkluderar fyra rum och kök, varav tre sovrum för familjens komfort. Köket, renoverat 2010, bjuder in till mysiga middagar medan den eldstaden sprider en varm atmosfär under kyliga kvällar.

Med charmiga attribut såsom burspråk och spröjsade fönster skapas en härlig känsla av hemtrevnad. Dessutom finns mervärden i form av ett gästhus/lada och ett nybyggt husvagnsgarage som adderar extra flexibilitet till denna redan fantastiska egendom.

Lokalt finner ni den unika kombinationen mellan närheten till Örebro city, sjön Hjälmaren och vackra skogsområden. På bekvämt avstånd finns även förskola/skola med gott om möjligheter för barnen att hitta lekkamrater och leka av sig i närliggande lekparker. Närservice som pizzeria samt mindre livsmedelsbutik med självbetjäning och öppen 24 timmar om dygnet!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna