Centralt Norr, Örebro

Toringsgatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Spektakulär villa centralt belägen på Norr!

Ett välbevarat och fint hus byggt 1927 med bland annat vackra snickerier, kakelugn, fiskbensparkett och en fantastisk trädgård!

Nu öppnas dörrarna till en bostad av sällan skådat slag byggt 1927, här finns utrymme för allt familjen kan tänkas behöva!

Trädgården, byggnadsstilen, interiören, läget centralt på norr, känslan är klanderfri och nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna pärla.

Ni välkomnas in av den fantastiska trädgården in till entréplanet där ni kommer rakt in i hjärtat av huset, köket och vardagsrummet. Här finns stora sociala ytor för alla typer av umgänge, vardagen och livet. Vidare har ni en gäst wc och ett sovrum. En trappa upp hittar ni ett rymligt allrum, tre ordentliga sovrum, en wc, balkong och trapp upp till vinden. Huset värms upp av bergvärme och har tre fungerande eldstäder.
I källaren finns tvättstuga, gott om förvaringsutrymmen, matkällare, vedförråd, dusch, bastu och snickarverkstad.
Exteriört har vi en uppvuxen trädgård i söderläge med fruktträd, odlingslådor och mycket plats för lek och umgänge. Garage och uppvärmt cykelgarage även vinterförvaring för växter.

Som boende centralt på Norr, bor ni med en närhet till city, Rynningeviken, skolor och förskolor, svampen, matbutiker, restauranger, promenadstråk, lekplatser med minigolfbana, tennisbanor, av/påfart till E18/E20 och mycket mer.

Ingen förhandsvisning kommer att äga rum, anmäl er till planerad visning för bästa service.

Varmt välkomna på visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna