Bocksboda, Örebro

Bocksboda 206

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Enplansvilla med enastående läge uppe i kilsbergen!

Modern enplansvilla med dubbelgarage och högt läge med milsvid utsikt över kilsbergens trädtoppar och förtrollande omgivningar!

Belägen på stor naturtomt om hela 1,25 ha, med lingonris inpå knuten och en magisk frihetskänsla.

Boendet presenterar sig i den välkomnande hallen, som tar oss vidare till de öppna sällskapsytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här formas bostadens absoluta hjärta, med den sprakande braskaminen i centrum och den anslutande inglasade altanen med utsikt över det angränsande landskapet. Intill detta sträcker sig även den öppna altanen, som förlänger umgängesytorna och de sköna soltimmarna. Allt detta i en tilltalande symbios, för umgänge och avkoppling i familj och goda vänners lag.
Utöver detta inryms här dubbla badrum varav ett med bastu, tvättstuga med groventré, två fullstora sovrum samt ett allrum som enkelt går att återställa till sovrum i enlighet med den ursprungliga planlösningen.

Stort dubbelgarage med eldriven port, tillbyggd förråds-/verksamhetsdel och vidbyggd carport. På fastigheten står även en mindre timmerstuga och ett fristående soldäck.
Ägaren har beställt fiber och detta avtal, tillsammans med betalningsansvar, kan överlåtas till en köpare av fastigheten.

Fantastiska attribut i överflöd när man här ges möjligheten att bo bekvämt, inbäddad i vacker natur av svårslagen karaktär. Här kan man njuta av närheten till den rofyllda trollskogen, med sin rena luft, tystnad och rika växt- och djurliv. En vardag som fylls med friluftsliv och spontana besök till uppskattade utflyktsmål som bland annat Ullavi klint, Tomasboda och mysiga ekoparken med framförallt Skinnarsågsfallet, Vargkitteln och Trolldalarna. Listan kan göras lång och här finns ett brett utrymme för de flesta intressen, såsom vandring, mountainbike, skidåkning eller varför inte bara en avkopplande tur med svampkorgen bland skogens läckerheter. Närmaste bussförbindelse finns i charmiga Klockhammar, beläget vid bergets fot, som dessutom stoltserar med en mycket fin och attraktiv badplats.

Inom 15 minuters bilresa når man lantbruksidyllen Närkes Kil, med matbutik och skola F-6.
Till Örebro är det 30 minuters bilresa.

Fastigheten säljs med SkandiaMäklarna Besiktigad & Försäkrad PREMIUM

Detta är en chans man inte vill missa! Vi ses på visningen, välkommen hem!

Mer om mäklarna