Bettorp, Örebro

Östanlidsvägen 5

Såld
  • 4 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Tvåplanshus med bergvärme och garage!

Välkomna till Östanlidsvägen 5!

En rymlig familjebostad som är belägen på lugn och skyddad återvändsgata, alldeles intill Lillåns södra skola F-6. Omtyckt och eftertraktat villaområde som präglas av sin omgivning, bland lugna kvarter med närhet till fridfull natur och bekvämt avstånd till city.

Huset är bra planerat och fördelar sig i två plan. En välkomnande entrévåning som erbjuder härliga sociala ytor, med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och mot den mysiga trädgården. Gott om plats för umgänge och avkoppling, såväl inomhus som utomhus. Utöver detta finns här en tvättstuga med groventré samt ett fräscht och rymligt badrum, som renoverats och utökats 2019.
En trapp upp finner vi en privat sektion med bland annat en möblerbar hall med allrum, badrum med bastu och två sovrum varav ett master med utgång mot balkong. Det går att återskapa övervåningens ursprungliga planlösning, med ytterligare ett (eller två mindre) sovrum istället för allrum i anslutning till hallen.

På husets framsida finns en trevlig altan i soligt söderläge mot den levande trädgårdstomten. En uppskattad plats för det gröna och sköna.
På husets baksida finns ytterligare grönyta med goda möjligheter för odling, lekyta och uteplats.

Bergvärme och 3-glasfönster ger goda förutsättningar för praktisk och ekonomisk drift! Garage med snickarbänk och en generös uppfart med plats för flera bilar.

För den som gillar friluftsliv finns närhet till naturreservat, med rofyllda motionsspår och utflyktspunkter! Bettorp ligger dessutom med perfekt pendlingsavstånd till övriga centralorter tack vare sin snabba anslutning till såväl motorväg som till riksväg. Till Örebro innerstad tar man sig smidigt via cykel, bil eller buss!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna