Almby, Örebro

Syrénvägen 3

Såld
  • 7 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Ett litet stycke in på Syrénvägen i Almby på en lugn återvändsgata!

Välkommen till denna pärla belägen på en fridfull återvändsgata i ett av områdets mest eftertraktade villakvarter. Detta härliga hem bjuder på generösa ytor både inomhus och utomhus, vilket ger en härlig komfort och livskvalitet.

Omringad av en välskött trädgård som skapar en vacker grönskande inramning får du en underbar boendemiljö för både den lilla och den stora familjen. Fastigheten är full av fina detaljer och praktiska finesser såsom tex uppfart som utan problem rymmer 2-3 bilar samt ett generöst dubbelgarage och en altan med pool bara för att nämna några..

På entrésidan välkomnas du av en elegant stenbeläggning, vackra planteringar och gräsmatta som skapar en omedelbart inbjudande atmosfär. Här finns även ett dubbelgarage tillsammans med extra parkeringsutrymme på den rymliga uppfarten. Dessutom har detta hem omsorgsfullt designade uteplatser och soliga hörn som omger huset, vilket ger en perfekt balans mellan solljus och skugga. Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe i morgonsolen eller ha en avkopplande middag i skymningen, så finns här en mängd alternativ för dig att uppleva och njuta av livet utomhus.
Väl inne i boningshuset möts ni inledningsvis av en hall med siktlinje genom huset och ut till den uppvuxna gröna trädgården. Från hallen öppnar sig de gemensamma utrymmena som ett modernt kök och en direkt tillgång till en uppvärmd vacker vinterträdgård. Det extra uterummet är en fröjd för ögat och ger dig ännu mer plats att njuta av denna hemmets pärla, oavsett om du välkomnar familj och vänner eller helt enkelt vill koppla av i din egen oas. Det rymliga köket är en dröm för den som älskar matlagning, med generösa arbetsytor och en härlig matplats som rymmer många.
Delvis öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, där du omedelbart kommer att imponeras av det generösa utrymmet. Även rymliga sovrum med ett privat och ogenerat läge.

Sammanfattningsvis ett drömboende för många, både barnfamiljen såväl som den egna företagaren.

Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för bokad visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna