Adolfsberg, Örebro

Gamla vägen 35

Såld
  • 8 rum
  • 170 kvm
  • Villa

Citynära sekelskiftesdröm med stor trädgård i populärt kvarter!

Varmt välkomna till denna sekelskiftesdröm med stor väletablerad tomt i populära Adolfsberg!

Farstukvisten pryds av spröjsade pardörrar i en klassisk engelsk röd och den uppvuxna tomten ger huset en grönskande inramning. Här finner ni gott om plats för att bygga växthus och anlägga trädgårdsland. Detta samtidigt som ni redan nu kan plocka äpplen, päron, körsbär och plommon från de många fruktträden samt njuta av bären från både hallon- och björnbärsbuskar.

Innanför dörren möts man av en ståtlig takhöjd som följer med genom rummen, som såklart är belägna i fil, har trägolv, kakelugn och klassiska tapettryck från bland annat William Morris och Cole & son.

Från matrummet når man verandan som sammanflätar ute med inne och ger en vacker plats för att avnjuta morgonkaffet.

Köket har renoverats på ett smakfullt vis som balanserar moderna lösningar med en stil som går ihop med husets byggår

Övervåningen har en ljus och välkomnande hall med utgång till balkong, flera sovrum i bra storlek, ett badrum samt ett äldre kök som skvallrar om att detta tidigare varit en tvåfamiljsbostad.

Att bo på Gamla vägen 35 ger er en möjlighet att kombinera en lantlig känsla med ett unikt cityläge i Adolfsberg. Här har ni cykelavstånd till Örebro stad, närhet till vackra grönområden runt Sommarroskogen och till såväl Brunnsparken som utbudet vid Aspholmen.

Varmt välkomna att boka en visningstid!

För att ta del av besiktningsprotokoll vänligen kontakta ansvarig mäklare Sanna Friberg på telefon, mail eller sms.

Mer om mäklarna