Adolfsberg, Örebro

Gamla vägen 56

REDO™
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

20-talshus på höjden med en underbar vy!

Stig upp till höjden och upptäck ett hem som fångar hjärtat med sin oslagbara utsikt och närheten till grönska. Ta emot varje dag med 20-talets charm och tidlösa detaljer som ger en atmosfär av historia och karaktär.

Den tillbyggda farstun välkomnar dig in i en rymlig hall där takhöjden och den vackra trätrappan omedelbart fångar uppmärksamheten. Stora fönster i vardagsrummet ramar in den fantastiska utsikten och skapar en atmosfär av lugn och harmoni. Tänd brasan och låt mysigheten sprida sig i hela rummet.

Köket väntar på att bli förvandlat till en plats av perfektion, medan det stora master bedroomet erbjuder en loggia för avkoppling och lugn. Övervåningen bjuder på ytterligare två sovrum och ett allrum där kreativitet kan blomstra. Steg ut på balkongen från ett av sovrummen och låt dig förtrollas av den magnifika vyn.

Viktiga renoveringar som ett nytt tak, målad fasad, nya fönster och bergvärme ger dig en känsla av trygghet och långsiktig hållbarhet. Detta är inte bara ett hus, det är en dröm som väntar på att bli din verklighet.

Att bo på Gamla vägen 56 ger er en möjlighet att kombinera en lantlig känsla med ett unikt cityläge i Adolfsberg. Här har ni cykelavstånd till Örebro stad, närhet till vackra grönområden runt Sommarroskogen och till såväl Brunnsparken som utbudet vid Aspholmen.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Adolfsberg, Örebro

Gamla vägen 56

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.