Adolfsberg, Örebro

Kalle Posts väg 79

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Friköpt radhus på Kalle Posts väg!

Varmt välkommen till Kalle Posts väg 79 och detta charmiga radhus med en rymlig och friköpt tomt där du och din familj kan skapa många minnesvärda stunder. Detta hem är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa ett liv fullt av komfort och gemenskap. Med sina 120 kvadratmeter fördelat över 5 rum så finns det gott om plats för både privatliv och sociala sammankomster.

När du stiger in genom dörren till denna underbara bostad möts du genast av en inbjudande hall, vars eleganta atmosfär välkomnar dig hem. Med sina stilfulla detaljer och belysning skapar hallen en direkt känsla av hemtrevnad.

Vidare in i bostaden öppnar sig ett fullt utrustat kök som är en sann dröm för matälskare. Här möts du av generösa arbetsytor, noggrant utvalda material och moderna apparater som gör matlagningen till en ren fröjd. Den smakfulla designen kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt, och den generösa platsen för ett matbord inbjuder till långa och trevliga måltider tillsammans med familj och vänner.

Intill köket finner du en praktisk och välutrustad tvättstuga som gör vardagens sysslor till ett nöje. Här finns allt du behöver för att hålla ordning och reda, med både tvättmaskin och torktumlare som förenklar den dagliga rutinen. Arbetsytan erbjuder även gott om utrymme, vilket gör tvättstugan till en funktionell och praktisk del av hemmet. Finns även ett förråd på bottenplan med bra förvaringsmöjligheter.

Sist men inte minst når vi det rymliga vardagsrummet där det finns gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Rikligt med ljusinsläpp som skapar en luftig atmosfär som gör det härligt att vistas här. Rummet är välplanerat med yta för både soffgrupp och matbord, vilket ger möjlighet till trevliga sammankomster med nära och kära.

Upp på övervåningen når vi tre rymliga sovrum, med möjlighet till fyra då ett av dem har omvandlats till en stor walk-in-closet. Dessutom finns det ett fint och fräscht badrum på övervåningen samt en balkong i söderläge, perfekt för att njuta av solen och den vackra omgivningen.

Men det är inte bara inomhus som detta radhus imponerar. Trädgården är en grön oas där barnen kan leka fritt och vuxna kan koppla av under soliga dagar. Den friköpta tomten ger också utrymme för trädgårdsodling eller kanske en mysig uteplats där familjen kan samlas för grillkvällar eller bara njuta av naturen. För att ytterligare förhöja upplevelsen av utomhuslivet så finns ett inglasat uterum med skjutdörrar som förlänger sommaren och gör det möjligt att njuta av trädgården även under kyligare dagar.

Det som är värt att notera är att det finns förråd för förvaring på både framsidan och baksidan av huset, samt ett på bottenvåningen som tidigare nämnts. Bostaden inkluderar också ett garage utrustat med en elektrisk port.

För mer information och för att boka visningstid kontakta ansvarig mäklare Sanjin Durdevic, 072-213 63 60.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna