Sevekulla, Onsala

Munkebacksvägen 36

Besiktigad Försäkrad
  • 3,5 rum
  • 65 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 850 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik möjlighet med stor tomt och soligt läge på Munkebacksvägen 36 - Skapa ditt drömhem!

Nu har vi nöjet att presentera en unik möjlighet att förvärva fastigheten på Munkebacksvägen 36. Huset, som från början var en sommarstuga men som numera är året-runt boende, är belägen på en stor solig tomt med fantastiska möjligheter! Här bor du i ett mysigt och tryggt område som är lugnt och rofyllt men samtidigt på behagligt avstånd till skolor, förskolor, butiker med mera. Närheten till havet är ett faktum och finns på ett bekvämt cykelavstånd!

På tomtens 1 419m² lyser solen hela dagen och skapar magi!

Runt om på tomten finns både bärbuskar och fruktträd, här kan man verkligen skapa sin egen oas. Med generösa ytor och platt tomt skapas möjligheten att få sätta sin egen prägel, både genom ombyggnad eller nybyggnad av det befintliga huset som
är i behov av modernisering och renovering. Den härliga uteplatsen rymmer både vänner och familj och här njuter man av fantastiska kvällar året om. Detta är inte bara ett hem, det är en plats för samhörighet och minnen. Här finns chansen att äntligen få sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhem - endast fantasin sätter gränser!

Utforska de gröna omgivningarna och njut av avkopplande promenader eller cykelturer längs pittoreska vägar. Onsala är känt för sina vackra stränder och du har dem inom bekvämt räckhåll. Varför inte ta en helgpicknick vid kusten och låta havets brus bli din soundtrack? Området kring Munkebacksvägen erbjuder också praktiskt närhet till lokala bekvämligheter, skolor och förskolor, charmiga kaféer och butiker som gör vardagen både enkel och rolig. För de som är ute efter aktiviteter finns det golfbanor och andra fritidsmöjligheter i närheten för att hålla sig både sysselsatt och hälsosam. I Onsala bor du i den bästa av flera världar, här bor du lantligt och nära havet och samtidigt på behagligt avstånd till både Kungsbacka och Göteborg.

Boka visning

  • Bokad visning. Varmt välkommen att boka tid! Kontakta mäklaren vid frågor.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sevekulla, Onsala

Munkebacksvägen 36

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.