Bollebygd, Olsfors

Örelidsvägen 5

Såld
  • 8 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Välkommen till Örelidsvägen 5, ditt nya hem i charmiga Olsfors!

Stig in i detta fantastiska hus som erbjuder hela 135 kvadratmeter boyta, med ytterligare 116 kvadratmeter biyta för att skapa ditt drömhem. Här har du gott om utrymme att växa och trivas i. Med en smart planlösning som ger rymd och ljus i varje vrå, är detta det perfekta hemmet för dig och din familj.

Njut av bekvämligheten från dag ett!
Detta hem är redo för er att flytta in och börja skapa minnen. Med stora renoveringar de senaste åren, inklusive dränering, nytt tak och fönster, är detta ett hus där du kan känna dig trygg och säker. Det är bara att sätta din personliga prägel på det!

Upptäck fördelarna med att bo i Olsfors!
Att bo i Olsfors är att omges av naturskönhet och samtidigt ha nära till allt du behöver. Med närhet till RV40 tar du dig snabbt och enkelt till Göteborg, Landvetter och Borås. Här finns också ett livligt föreningsliv, idrottsanläggningar, samt förskola och skola för barn i alla åldrar upp till sjätte klass. För den som älskar naturaktiviteter finns det gott om möjligheter till fiske och bad i närheten, till exempel vid Vannasjön, Stockasjön och Viaredsjön.

Kontakta mig, Gabriel Kara på SkandiaMäklarna, för att boka din visning idag! Ring mig på 0735190810 och låt mig guida dig till ditt nya drömhem i Olsfors.

Mer om mäklarna