Hampetorp, Odensbacken

Sommarvägen 9

Såld
  • 6 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Tilltalande boende i populära hampetorp!

Välkomna till sommarparadiset Hampetorp och denna fantastiska möjlighet som lämpar sig som såväl permanentboende som fritidshus!

Här presenteras ett välskött och bekvämt boende som är beläget på lugn och vilsam gata, några stenkast från promenaden vid hjälmarens strand. Bostadshuset har en modern prägel och via den luftiga entrén möts man av de inbjudande sällskapsytorna, med det stilfulla köket och matplatsen i öppen anslutning mot varandra. Gott om plats för familj och vänners samvaro, med den värmande braskaminen som mysig mittpunkt. Härifrån når man även det inglasade uterummet, som förlänger umgängesytan och levererar en uppskattad plats för fridfull avkoppling. Vidare tar vi oss till vardagsrummet, som presenterar sig med en iögonfallande takhöjd upp till nock i skönt samspel med husets andra braskamin som sprakar i bakgrunden. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och separat groventré. Två bra sovrum varav ett master med rymlig garderobsförvaring.

Det generösa soldäcket erbjuder många sköna soltimmar, i omgivning som består av den underbara trädgården med grönskande odlingar, bärbuskar och tjusig blomster i vacker symbios. Här finns också ett spabad som öppnar upp möjligheter för härliga favoritstunder, såväl sommar som vinter. Ett rikt utbud av möjligheter för lek och umgänge, såväl inomhus som utomhus. På husets framsida finns även en altan med ett läge som bjuder in till en perfekt plats för dagens första kopp kaffe.

I gästhuset finns ett trevligt kök med matplats, två bra sovrum och ett badrum med bastu. I denna byggnad finns även två förråds- och redskapsutrymmen. Utöver detta finns på tomten ytterligare en förrådsbyggnad med vedbod samt ett fristående garage med vidbyggd carport. Bekvämt och praktiskt med kommunalt vatten och avlopp. Ekonomisk drift med installerade solpaneler. Möjlighet till båtplats via samfälligheten, med separat kö och väntetid.

Här bor man i en sommaridyll med direkt närhet till campingen, båthamnen, badplatsen, Vinö-färjan och all den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna