Wijberget, Ockelbo

Wijberget 4

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 330 kvm
  • Villa
Utgångspris 5 950 000 kr

Mycket praktfull sekelskiftesvilla i rogivande parkmiljö!

Mycket praktfull sekelskiftesvilla i rogivande parkmiljö! Genom den 100 meter långa lindallén på den 1,6 ha stora tomten har du detta vackra hus mitt i blickfånget. Välbyggt 1919 av Kopparfors Bergslags AB med gedigna material i stommen såväl som källaren. Här var historsikt en representationsbostad för säteriet med stora salar såväl som flera sovrum. I det numer renoverade köket finns ännu den fungerande betjäningsklockan att använda när mat och dryck önskas i något av rummen.
I detta eleganta hem präglas bostadsatmosfären av härlig takhöjd och stora fönsterpartier tillsammans med dess detaljrikedom.

I entréplan finner du stort sällskapsrum med fiskbensparkett i ek och tillhörande punchveranda såväl som matsal, kök, wc och gästrum. På övervåningen, eller mellanvåningen, ges du ett badrum såväl ett utrymme ytterligare att kunna göra till ännu ett badrum mellan två av de totalt fyra sovrummen på denna våning. På den tredje våningen finner du avkopplande tv-rum med utsikt

Boarean håller med 330 kvm och ytterligare 136 kvm biarea finner du i tilltagna sidovindar såväl som källarplan med dess tvättstuga, matkällare, förvaringsutrymme samt pannrum med underhållsfri bergvärme liksom vedpanna kopplad till värmesystemet för fortsatt värme även vid eventuella strömavbrott i området.

På tomten finner du rymligt garage om 70 kvm med plats för tre bilar samt det tidigare garaget som idag fungerar som förråd och mysig festlokal. Intill finner du passande nog vedeldad bastu med "soldusch" idylliskt placerad vid skogsbrynet.

Här bor du runt hörnet från Wij säteri eller mer känt som populära Wij Trädgårdar med dess parker, herrgårdscafé såväl som banor för den tennisintresserade eller för dig som uppskattar ett parti boule. Gång och cykelavstånd till badplats såväl som Ockelbo centrum med dess serviceutbud samt mycket goda pendlingsmöjligheter via tåg till Bollnäs, Gävle och Stockholm.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Wijberget, Ockelbo

Wijberget 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.